Hello guys ! Welcome to my blog :D

22 JUNE 2012

hello :)

tarikh kat atas tu dah 2 hari berlalu kan ? tarikh tu penting sangat bagi sha . nak tau kenapa ? haih , mana boleh bagitau . eh2 , nak tau jugak ? ok ok , tapi janji jangan cakap orang lain ok ? set ! actually pada tarikh tu cukup larh sha dengan kimi couple selama 2 tahun . aww , tak cukup lama kan ? i know . tapi , dia dah jadi sehabis baik selama 2 tahun ni . sangat bersyukur sebab boleh miliki dia . ada sediki perubahan dia sesama dia dekat plkn . tapi , mungkin sebab tertekan . think positive ! :)

biey , kita dah 2 tahun tau ? thanks larh sebab dah selalu sangat layan rajuk baby . dah selalu sangat layan kegedikan baby . biey , baby dah cuba jadi yg terbaik . perubahan demi perubahan baby dah buat demi biey . biey , baby happy selama 2 tahun ni . nak tau dak kenapa ? sebab baby ada seorang pendamping yg hebat . hakimi , nama ni sentiasa tersemat dalam hati baby . tak kesah berapa lama baby merajuk , owner of the name tak pernah jemu nak pujuk baby . nak buat baby ketawa . tak pernah sekali biey cakap yg baby ni over . kan biey ? haaa , mulalah kembang semangkuk tu . jangan nak perasan sangat larh biey eh ? btw , thanks untuk segalanya yg kita lalui selama 2 tahun ni . thanks untuk segalanya yg biey bagi selama 2 tahun ni . baby sayang biey . sayang sangat :)
entries sha sampai sini ja kut . tak dak idea nak hapdet . dengan masalah yg bertimbun dalam kepala hotak ni . dapat classmate yg menyebalkan . papai , sayang anda :)

 

Thanks sebab baca sampai habez :)

2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

wah lamanya korg berkapel... semoga hubungan kapel sis diakhiri dengan perkahwinan..hubungan yg lebih halal, amin....

Lea Athira said...

saya tag awak :) http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/5th-ohmyenglish-giveaway-by-farain.html