Hello guys ! Welcome to my blog :D

wonder

hyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , pagi nan indah dan sejuk . best nie kalau sambung tidor , tapi memandangkan sha anak dara yg paling rajin dalam dunia nie jadi sha pun tak sambung tidor larh . haha . dah lama rasanya nak update pasal nie , tapi asyik dihalang oleh masa dan keadaan . jadi harini sha nak update jugak pasal nie , no matter what hokeh ? haha . wonder ? yap , wonder jugak sapa yg bertanya soalan pepelik dekat ask.fm sha . cerita dy cemnie , semalam sha ada larh bukak ask.fm sha pastuh tengok ada soalan yg tanya pasal kimi . bukan satu bukan dua tapi tiga tauuu ? haha . sha pun pelik jugak kan sapa ja yg tanya sha soalan soalan cemtu , lahaii . 









haaaaa , tu larh soalansoalan yg ditanya . sha just nak bagitau yg sha pelik yg teramat sangat dgn soalan nie haha . tadak apa dah nak cakap , jumpa lagi nanti . peace :) entries cari pasai nie , haha . papai semuaaaaaaaaaaaaaaaa *kenyit mata*


Thanks sebab baca sampai habez :)

1 comment:

Miss Ika said...

cute blog dear
http://notamanjaku.blogspot.com/