Hello guys ! Welcome to my blog :D

terharu !

selamat pagi readers and haters . pagi lagi ka ? sekarang jam sudah menunjukkan pukul 10.56pagi . haaaa ! pagi lagi laa . awal princez bangun kan ? yala , i need my beauty sleep . ngee ~ okee , cukup-2 lah mengarut wahai princez . back to the main topic . terharu ? apa yang terharu sangat tu ? ceritanya begini , tadi masa princez baru lepas makan princez dapat text dari kaka angkat princez . nak tahu apa yang dia cakap sampai princez terharu tahap nak hapdet dekat blog ? haaa ! meyh kita tengok reramai .

adik sayang , allah tu adil kan ? betul adik cakap , apa pun yang jadi pasti ada hikmahnya . allah bagi sis macam-2 dugaan and masalah , tapi dia bagi adik kat sis . tanpa sis sedar , adiklah yang selalu ada dengan sis , adiklah yang sentiasa buat sis kuat , adiklah yang selalu dengar masalah sis , selalu cuba faham diri sis , walaupun adik jauh dari sis , adik sentiasa cuba ada dengan sis tak kira apa pun yang jadi . adiklah tempat sis luahkan apa pun . adiklah yang selalu buat sis rasa sis tak keseorangan . sis bersyukur sangat allah tu kenal kan sis dengan adik . jangan pernah tinggalkan sis ye ? janji tau ? sis sayang adik sangatsangat . thanks for everything dik . iloveyousomuch .  :'>

adik cuma try sedaya upaya untuk buat sis happy . cuba untuk tunaikan janji adik sebelum nie . adik takan tinggalkan sis . sampai bilabila .

thanks for everything dik . thanks selalu hapuskan airmata sis bila sis sedih dan gantikan dengan senyuman . and thanks buat sis makin kuat untuk hadapi semua yang datang . sis nak adik tahu , apa pun yang jadi . sis taknak hilang adik . sis sayang adik sangatsangat .

itu sudah menjadi kewajipan untuk adik untuk wat sis happy . senyuman sis semangat buat adik .
banyak lagi sebenarnya . tapi , cukuplah sehingga disini . 

*sys , adk syg sys . syggggg sgt2 . even kta ta pnah jmpa . tp , adk rsa allah bagi adk kakak yang hebat . sys juga selalu ada untuk dengar masalah adik . terimakasih banyak kerana dah jadi yang terbaik untuk adik . adik akan selalu ingat janji kita . always sys .  :))

sampai sinie jaa entries princez hari ini . sehingga berjumpa lagi . sayang kalian juga .


dia sumber kekuatan saia .  :)


Thanks sebab baca sampai habez :)

3 comments:

nur izzati said...

blog depa cantekk. jelly nyaaa.

Ct Amyra said...

Mcm mna nk amek yg mcm tv tuu ,, tunjuk ajar skit boleyhh ,, klaw x boleh x pew :)

+cik sha+ said...

tv ? yang mana ea ?