Hello guys ! Welcome to my blog :D

3hb1 2013 :)

hello bloggers semua , miss me ? yeah i know . mari ketuk kepala sha beramairamai . dalam lama tak meng-hapdet benda alah nie rytes ? too busy with my school and with my fb . wahwah , kalah menteri nie . btw , 3hb1 tu cukuplah umur sha 16tahun . yaa , memang dah tua and dah boleh ambek lesen k ? haha . kawankawan dekat sekolah semua jeles sebab sha boleh ambek lesen awal . eh kawan , rileks larh . haha . banyak sangat yg wish dekat fb , mostly sha balas and sorry untuk sesiapa yg tak dibalas . mungkin sha tak perasan . eleh , bajet retis nie . mari cubit pipi sha beramairamai . my biey ofkos jadi the first who wish my bufday . haha . tapi dy tak bagi hadiah , merajuk dgn awak nie b .



merekamereka yg wish bufday sha ;

sys mimiey :)

happy birthday to you , happy birthday to you , happy birthday to you , happy birthday to you sayang . moga panjang umur dan murah rezeki . semoga hubungan adik dgn kimi berkekalan hingga ke akhir hayat :') ilysm . 
thank you very much my superb sista . u're the best sis i ever had . thanks untuk masa yg diluangkan bersama pada 5hb1 even kak gaduh dgn ejam masa tu . gaduh ja kerjanya . haha . tapi tak kesah larh sebab saya happy bersama anda . hope akak kekal bersama ejam gak , sabaq ja dgn si comel akak tu noh ? haha . iloveyou more sis :) thanks for the great day . 



sys fathen :)

happy birthday to you , semoga dapat hadiah banyakbanyak . aku nak beli hadiah tak dak duit nah ? 
hoi kak , thanks larh . takpa , tak dak hadiah pun takpa janji hang ingat bufday aku . nanti kaki hang dah oke kita keluaq samasama lagi nah ? aku sayang hang :)


adikgemok :)

happy birthday princess sha , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki .
thanks sebab ingat bufday kak hang hat segak nie . haha . 


abangkeding :)

hepi besday budak gemuk , hang jangan duk buaih sangat kesian kat mak ayah . belajaq rajenrajen . kena banyak mengira nanti boleh jadi akauntan . u determine ur future .
thanks abang , insyallah akauntan want to be :)


sys eika :)

happy birthday budak kecik .
thanks orang tua , aku sayang hang gila mati . thanks sebab always behind me no matter what happens . thank you :)


bestie ety :)

happy bezday sha , cowy lambat wish . moga panjang umoq n murah rezeki . moga happy ngan family , pwenz n owg t'cyg . hehe .
thanks mokcik , cepat balek sini . aku rendu hangggggg :)


systeh :)

salam . hapy bufday adik sha yg ke16 :) may Allah bless u always dear . saja nak wish lambatlambat . tak pa kot nuh :)
thanks kak puteh , haha . takpa , wish lambat janji ada hadiah noh ? hikhik .



sysnyna :)

sorry sis baru bangun . hm . maafkan sis . semalam sis pening kepala and sakit kaki . sis muntahmuntah . semalam sis tak boleh bangun . hm sis tak sengaja . sis tahu sis salah . maafkan sis . hmm :'( tapi kenapa tak call sis semalam ? adik dapat free call kan ? hm it's ok , sis tak penting . hmm . happy belated birthday . may allah bless you . may all your wishes come true . i hope you always happy with your life . i'm sorry for everything i've done . i know i was wrong . maaf sis gagal jadi kakak yg baik . hm . sis tak layak jadi kakak untuk adik kan ? maaf .
sis , thank you untuk sabar yg tak pernah kurang dalam diri awak even kita tak pernah jumpa . itu bukan penghalang untuk hubungan kita nie terputus kan ? sis ingat tak janji kita ? adik rendu kita yg dulu . yeah , salah adik sebab dah kurangkan masa untuk sis . sis jeles kan tengok adik ada kakak baru yg always keluar dgn adik . adik tau , and adik faham sangat . ya , mereka memang sentiasa ada bila adik perlu . tapi mereka tak kan pernah sama dgn sis . awak masih yg terbaik . i'll try my best to make u happy every single day . sis layak jadi sis adik . imissyou , miss the old u . be mine back ? :)


banyak lagi yg wish , tapi nie the most important person yg wish . thanks semua . chopchop , mana wish dari kimi ? dy col , so tak ingat apa yg dy cakap . hihi . sorry biey . apaapa pun thanks tau chenta ? thanks untuk masa yg diluangkan bersama . kita keluar kan 5hb tu ? kita celebrate samasama kan bufday bby ? kak ika dgn fazmi ja tak dak masa tu . k , sedihh . apaapa pun i do have a great day with them . meyh kita tengok gambar pulak 


from sys mimiey :)

kak comey , thanks untuk teddy yg comel jugak . nama dy bobo kimi kan ? haha . kak mimiey selalu marah bila sha kasi nama teddy nie dgn nama bobo kimi . dy cakap 'bobo tu dah oke , kimi tu kenapa ? akak yg bagi kenapa kimi yg dapat nama ? tak aci larh cemnie' haha . tak kesah larh apa pun namanya , janji dy comey macam akak . haha . thanks jugak untuk kad yg comey lotte tu . haha .


dari aien pendek :)

tak tau larh apa nama benda alah nie , yg penting sha pernah bagitau dy yg sha suka benda nie . dy pun beli kan benda nie untuk bufday present sha . haha . thanks makcik pendek , sayang hang :)

gambargambar time kami keluaq 5hb tu . thanks ya sebab dah luangkan masa andaanda semua tu untuk saya . hargai sesangatsangatsangat :)

with my superb biey ! :)

sama tinggi ? kak pendek tu pakai heels nah ? haha . sayang kak gila :*

muka lapaq tu , depa hantaq pizza lambat . btw , love you biey :*

:)

sys mimiey with her boyfie :)

model meja nuh . haha . meja tu kuat hooo :*

me with superb sis :)

dah panjang lebar sangat sha merapu hari nie . thanks jugak untuk sesiapa yg wish bufday sha . jumpa lagi :*





Thanks sebab baca sampai habez :)

2 comments:

Fatihah said...

Nasha happyBirthday dear ! Thanks a lot for being my friend :)*Ohmyenglish.sory late :3

+cik sha+ said...

thanks kawan :)